De Små Tingene

De Små Tingene / The Little Things – Short film – 2015 – Written, directed & edited by: Morten Haslerud – DoP: Simon M. Valentine & Jon-André Hakvåg – Cast: Fredrik Skogsrud, Mathilde Dokka Sveen – Festivals: Official Selection – Underfunded Film Festival 2015 / Blackbird Film Festival 2016 / ArtCity Short Film Festival 2016

Folk Kjøper Blomster

Folk Kjøper Blomster / People Buy Flowers – Short film – 2013 – Written, directed & edited by: Morten Haslerud – DoP: Simon M. Valentine – Cast: Fred Heggland, Fredrik Skogsrud, Jonas Lihaug Fredriksen, Torbjørn Tuoremaa – Festivals: Official Selection – Festival du Cinéma Européen 2014 / Brussels Short Film Festival 2014

Thorpedo

Thorpedo – Comedy/Pilot – 2015 – Written, directed & edited by: Morten Haslerud – DoP: Henning Høifødt – Cast: Halvor Johansson, Jonas Daniel Irvall